Thursday, February 10, 2011

aku nak beli LAPTOP

rase2, banyak dah aku research laptop nih. dah seminggu gak aku carik. nak tau laptop pe yang bagus dan murah. budget ciput je.. x sampai 2k. just dalam 1.5k ok la tu kan. hanye utk berbloging. semangat betul rasenye aku nak serius dalam blogger. sampai x leh tido. cam ni la, lau dah suke something. terlampau exited. hehehehe..

nasib baik anak aku yang sulung dah besar. dah pandai jage adik. "na jage adik jap yew.. :p". "ok mama.."  "baiknye anak mama.."  hekhekhek...husband i pon sporting u.. tq sayank.. i love u... >.<

aku nak beli yang ni kot.

ok ke? ok je lah.. bukan nak mahal2 sangat pon. bukannye nak buat design ke kan. berblogger je pon.. tapi, belom beli lagi la.. OTW... tungguuuu...  

5 comments:

Ina said...

bloggin kena minat..semoga idaman awak nak lappy tu tercapai..Insyaalllah
INA NAZIR BLOG

Tasha said...

insya-allah~

LolliPop duDe said...

jenama ASUS leh tahan gak. tak cepat panas walaupun bukak 24 jam.

Mike Nakal said...

cewah..nak usha beli laptop dell rupanya. bukan datang nak promote tapi saya reseller dell laptop. kalau ada benda nak tanya or nak saya tolong berkaitan laptop dell,boleh la singgah blog saya.

My recent post: Busy ke sombong?

ct ajja said...

thank's ina..
thank's tasha..
lolipop: Asus mahal sangat la..
Mike: ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...