Monday, February 14, 2011

Drawing pon boleh period?

hahahhahha.... opkosla... drawing pon ade tarikh period. tapi, yang x bleh blahnye dak2 opis aku skrg tgh kurang kerje. almaklumlah kan,projek belum start lagi. so, dok ngadap pc je. kosong!! memang kosong gilleerr.... x dak bende nak buat nok.


nak dibuat cerite, hari sabtu mggu kedua dan ke empat adalah hari bekerje kat tmpt kerje aku. so, lagi lah buhsan ok... nak2 plak bos datang site opis. allamak! x kan nak ngadap pc je. jadi, nak nampakkan kiteorg tgh banyak kerje, kiteorg buat2 lah tgh bace drawing. aku ngan x tau nak cerite ape kat drawing tu, tanyelah engineer. 


Drawing yang tengah period... :p

aku: nape drawing ni ade warne merah?
syed zul: sebab drawing ni period.
aku: drawing pon ade period ke?


sape yang dengar sume ketawe ok! nak serius jadi lucu la plak... hampeh! soalan dak darjah 1 kluar. seb baik la bos tak round.. lege... 


"aku dah bosan.. aku dah bosan.. aku dah bosan..!" bile projek nak jalan nih? cepat la sikit.. sib baik ade blog. so, leh la update blog ku hari2... tu pon x tau nak cerite ape lagi nih. kalau ade kluar crite yang mengarut2 tu, maknenye aku tgh kosong ok..!

2 comments:

ciK ogGy bLue... said...

keje pe ni???tgOk tu mcm wt work prigramme jeg???

ct ajja said...

huhuhu... buat uitm puncak alam.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...